Op Landgoed De Meerberg vindt u de locatie voor alle gelegenheden.

Van trouw en rouw tot feest en borrel.

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie nabij Breda? Dan is het Koetshuys van Landgoed De Meerberg de plek. Ons landgoed ligt verscholen in de bossen rondom Teteringen en Oosterhout en is goed bereikbaar vanuit alle rijrichtingen. En met onze ervaring in het organiseren van feesten, partijen en herinneringsdiensten bent u bij ons aan het goede adres.

Alleen te gast

In het sfeervolle Koetshuys, met maanvormige raampjes en de ouderwetse tuigkamer, is het aangenaam toeven. Binnen is de ruimte perfect in te delen naar uw wensen. Het ruime terras en de fotogenieke landerijen geven het gevoel van het lekker buitenzijn. En of u nu een paar uur of een hele dag gebruik wenst te maken van het Koetshuys, die dag is alleen uw gezelschap te gast.

Alle mogelijkheden

We bieden voor elke gelegenheid en budget alle mogelijkheden: een intiem feest, grote bruiloft of waardige uitvaart. In het Koetshuys past het altijd in de sfeer en met de groepsgrootte. Parkeerruimte is er genoeg en we zijn ingericht op de mindervalide bezoeker. Ook is er een internet (WiFi) verbinding aanwezig.

Catering

Hoe lang u ook te gast wilt zijn op het landgoed, eten en drinken moet ook gebeuren. We zorgen standaard voor koffie, thee en water. Wilt u lunchen, een Brabantse koffietafel, een luxe barbecue, proeverij van hapjes en drankjes, via onze samenwerkende cateraars is alles mogelijk. Maar, u mag ook zelf zorgen voor het eten en drinken. We hebben een keuken en alle faciliteiten zijn aanwezig voor goede bijeenkomst.

Prijzen.

Vergaderen per dagdeel inclusief koffie, thee en water op tafel:

  • Tot 20 personen € 150,-
  • Vanaf 20 personen € 7,50 per persoon
  • Huur van Het Koetshuys per dag:
  • Tot 50 personen € 400,-
  • Tot 75 personen € 500,-
  • Vanaf 75 personen € 650,-

Catering

Een hapje, drankje, barbecue, buffet, wijnproeverij: bij ons is alles mogelijk. Desgewenst verzorgen wij de catering op basis van offerte. Maar bij ons kunt u dat ook zelf regelen.

Overige voorwaarden

Als wij uw reservering omzetten in een boeking, wilt u vooraf aan uw komst onze Landgoedregels lezen? U vindt ze hier.

Alle activiteiten vinden plaats in en rondom Het Koetshuys.

De vermelde prijzen zijn nettoprijzen en de borg is € 400,-. De betaling zien wij graag vooraf tegemoet.

Graag tot ziens op Landgoed De Meerberg!